Läste precis att Alvbåge blir borta i sex veckor – fuck me, för att tala klarspråk! Sist Sandberg (även mer känd som tvålen) stod var under Olsson/Rehns ledning när Kim Christensen flyttade hem 2010, då fick han chansen i ett gäng matcher och det gick åt helvete stup i kvarten. Han släppte in bollar som vilken juniormålvakt som helst hade tagit och varje gång något lag fick bollen i närheten av vårt straffområde var man livrädd för att det skulle plinga – vilket hände ofta! Sen blev han petad till förmån för Dahlin, men inte heller han lyckades så Sandberg fick chansen även större delen av 2011 till Alvbåge kom hem 2012 och Sandberg lånades ut till Ljungskile om jag inte minns fel.

Nedan kommer ett gäng gamla inlägg som handlar just om tvålen-Sandberg. Jag vill varna känsliga läsare i förväg, för det är ingen rolig läsning!

http://www.momeni.se/2011/06/vidrigt/

Det här är inte första gången hans tafatthet resulterar i poängförlust! Han har bjudit på många tabbar sedan han blev förste målvakt förra sommaren efter att Kim drog till Danmark. Ironiskt nog så satt just Kim på läktaren idag (det spekuleras friskt i att han är på väg tillbaka) och efter att Marcus Sandberg gjort sin andra dundertavla för kvällen började merparten av de tio tusen på läktarna att skandera “KIM”!

http://www.momeni.se/2010/09/parodi/

Strax efter var det dags nästa jävla kalldusch – årets målvaktstavla av Sandberg, rätt mellan benen. Det är så jävla tråkigt och sån jävla otur att det fortsätter att pissa oss i nyllet!

http://www.momeni.se/2010/07/nnu-en-patetisk-insats/

Jag ska inte skylla förlusten på Sandberg (målvakten) för vi borde spelat bättre än vad vi gjorde! Men han får ta på sig Halmstads mål. Han går upp och förvisso hårt pressad av HBK-spelare, men kötthövet slår bollen till det enda stället där bollen inte ska vara (det rödmarkerade i bilden). Peta den till hörna om du inte kan greppa den då! Slå för fan inte bort bollen bakom fem Blåvita spela och rätt ut i gapet på HBK-spelare och bara kan placera in bollen i ett tomt mål! Den får han ta på sig för det var riktigt dåligt agerat!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email