En match med två ansikten, dåligt och sämre! Fy fan vilken usel laginsats av IFK Göteborg, feg coachning av Stahre, som förövrigt säger att han är nöjd med första halvlek till C More efter matchen! Såg han samma match som vi här hemma tittade på? Att BP borta inte är en lätt match tvivlar jag inte en sekund på, men vi måste väl för fan kunna prestera bättre än så sett över 90 minuter? Vi lyckas inte skapa något vettigt framåt, utan när vi väl kommer till de avgörande lägena så är vi så fruktansvärt nonchalanta så det finns inte! Vi slappnar av och försöker spela på resultatet, det om något är genomkorkat!

Han fegar något fruktansvärt med startelvan! Sätter in Gurra istället för sjuke Jakob bredvid Haglund, och Kjetil tar platsen bredvid Bjärs som mittback. Varför? Är det något vi har gott om i truppen så är det väl mittfältare? Så varför inte låta Bjärs och Gurra fortsätta spela ihop sig där bak, och sätt in Joel som centralmittfältare, eller Bojanic för den delen, det hade behövts någon som vågar hålla i bollen på mitten, något som jag sa redan innan match! Att ha två defensiva mittfältare som bara “städar” undan bollen är helt fel, måste våga hålla i, och hitta korta alternativ istället för att vinna boll och sen tjonga iväg den.

IFK Göteborg kan inte leda matcher mot “sämre” motstånd. Vi saknar ett eget spel, det blev så himla många långbollar där ett tag så jag trodde jag såg en match från 70-talet. Att Bjärsmyr fortsätter att slå meningslösa långbollar på våra korta offensiva spelare är för mig helt obegripligt! Spela bollen längst mattan och kontrollera matchen, det var alldeles för mycket Hawaii under första halvlek!

Att BP skulle kvittera låg ju i luften, de hade ett par vassa chanser innan målet, och lik förbannat står Stahre och skriker instruktioner till spelarna, det kan inte vara så svårt att förstå att man behöver agera för att förändra matchbilden, och att skälla på att Alvbåge ska spela ut bollen snabbare hjälper ju föga när den kommer tillbaka lika fort!