Sämsta 90 min på väldigt, väldigt länge! Vad fan sysslar Stahre och laget med? Vi har elva statister på planen i mer eller mindre hela matchen! Ingen som gör sig spelbar och vill ha boll, och så spelar vi långboll, efter långboll, efter långboll på Sveriges kortaste anfallsspelare!

Vi möter nykomlingarna, inte nog med att Falkenberg är nykomlingar, de gör sin första säsong i Allsvenskan, ett lag helt utan rutin och ändå skapar FFF farligare chanser än oss i första halvlek!

Vi får med oss tre poäng, absolut och i slutet av dagen så handlar det om att laget som plockar så många poäng som möjligt vinner guldet. Så visst, vi tar med oss tre poäng från matchen!

Men spelet är under all kritik! Vi har en centrallinje som inte kan passa och hålla bollen längst marken, utan konstant slår långbollar. Vi har inga som vill fylla på i anfallen utan det blir mest soloprestationer, och Sams jävla klackande stup i kvarten. Stahre behöver dra honom i öronen och berätta att bara för att han har teknik så betyder det inte att man alltid ska klacka och fösa bollen – spela enkelt och gör allt hundraprocentigt!

Det är först när May och Bojanic kommer in på plan vi får rörelse i anfallen och folk börjar fylla på! Men det är oacceptabelt att på hemmaplan spela så passivt och viljelöst. Vi har tur att vi får straffen, vi har tur att Sam sätter straffen och vi har tur som får med oss tre poäng. För mot starkare lag kommer det som Blåvitt visade upp idag inte räcka långt! Sen förstår jag inte varför han byter ut Adam och sätter in Emil! Helt jävla korkat byte!

Spelarbetygen kommer imorgon, jag behöver se matchen en gång till och se om det verkligen var så dåligt som det såg ut från läktaren!