Har varit lite passiv med blogginlägg den här veckan. Det har ju varit relativt lugnt på Blåvitt-fronten. Att vi saknar Vibe kommer kännas för vårt djupledsspel. Den andra stora nyheten har ju annars varit Alvbåge, och hans skada. Det är jag faktiskt mer orolig för än något annat!

Måste säga att jag inte är det minsta sugen på match idag? Med tvålen i mål så är jag så sjukt rädd att det kommer ringa stup i kvarten. Är så sjukt oroligt att han kommer stå för minst en tavla i världsklass (precis som han har gjort så många gånger förr. Jag brukar sällan hänvisa till Aftonbladet (av naturliga skäl), men jag såg en kortare intervju med honom och det var allt annat än förtroendeingivande. Han lätt så osäker, total avsaknad av pondus och tog upp att det hade gått bra i juniorserien (U-21), känns allt annat än stabilt.

Min förhoppning är att vi går all in direkt från start och inte låter Falkenberg få röra bollen, med lite tur kan vi vara så effektiva att vi får in två, helst tre bollar innan halvlek och på så sätt ska luften gå ur FFF, så de bara vill spela av matchen!

En tänkbar startelva enligt 4-5-1 hade varit följande
Sandberg | Adam – Bjärs – Kjetil – Ludde | Smedberg – Jakob – May – Gurra – Sam | Mané

Troligtvis kommer Stahre att köra 4-4-2 och fortsätta med Söder/Mané på topp och bara byta Vibe mot Smedberg.  Men jag skulle nog vilje se 4-5-1, framför allt så vi är säkrade bakåt, för släppa till målchanser mot tvålen är ju absolut inte att rekommendera, för då kommer det att ringa!