Har du åsikter och tankar om IFK Göteborg som du tycker att fler än dina närmaste ska ta del av? Då har du chansen att få skriva av dig här. Det enda som krävs är att du håller ett hyggligt språkbruk, har faktiskt ingen lust att sitta och redigera bort spaltmetrar med svordomar, ett par går väl an, men det här är inte någon pajasblogg där man ska skriva avgå högt och lågt. Tanken är att bloggen ska hålla en högre nivå, men djupa texter och analyser, av supportrar för supportrar, vare sig du precis har börjat gå på Blåvitt, eller om du inte har missat en hemmamatch med Blåvitt på tjugo år.

Det skadar självklart inte om du kan skriva korrekt med styckindelad och rättstavad text, så det blir lätt att förstå, och lätt för mig att bara klistra in utan att behöva efterredigera din text. Du kan skriva din text i Word, OpenOffice eller WordPad – inte som PDF!

I dagsläget når bloggen ut till cirka 2000 personer och de senaste dagarna har bloggen haft mellan 200 – 250 läsare, vilket kanske inte låter som väldigt mycket, men bloggen är faktiskt knappt två veckor gammal. Målet är ju självklart att växa lite varje vecka. Det gör man lättast genom att involvera fler personer, ju fler som får komma till tals desto fler delningar kommer att ske, vilket i slutända leder till fler läsare – enklare kan det inte bli!

Allt du behöver göra är att skicka din text till sgv@senastgaisvann.se

Du får inte betalt för din krönika/insändare, jag är ju trots allt inte gjord av pengar, och bloggen drivs helt ideellt. Det jag kan göra är att ge dig full cred (ange gärna namn om du vill få de publicerat, facebook, twitter, instagram, hemsida) för din text.

Så tveka inte att få skriva av dig! Maila direkt sgv@senastgaisvann.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email