Fy fan va bedrövligt! Jag har länge stått bakom Stahre och menat på att han är en bra tränare, men för varje match som går blir jag mer och mer tveksam och nu menar jag att han måste sparkas per omgående! Hans fega laguttagningar och framför allt hans sätt att coacha är under all kritik!

Men låt oss börja från början. Han gör ett byte jämfört med matchen senast. Ut med Smedberg och in med Emil på högermitt. På pappret (och i verkligheten) Allsvenskans sämsta högerkant! Två spelare som inte kan spela fotboll, utan bara ner med huvudet och spring! Ingen teknik att prata om, inga inlägg och framför allt inget passningsspel! Han börjar med Gurra bredvid Jakob, och faktum är att sen Jakob började spela bredvid Gurra har han blivit väsentligt sämre, då han får jobba för två! Men Haglund bredvid så var rollfördelningen given och de var samspelta, ändå envisas han med att spela Gurra från start. Bara för att han är en hemvändare så betyder det inte att han måste spela från start!

Lägg där till att vår vänsterkant lider av grov Frölundasyndrom (det vill säga göra saker och ting så komplicerade som möjligt) så är det upplagt för att det ska bli låst och ofarligt framåt, speciellt med Robin Söder på topp! Jag är så in i helvete trött på hans loja joggande och konstanta hängande med huvudet, så det liknar ingenting!

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det nu, men jag kan ta det ännu än gång! Varför i hela helvetet slår vi långbollar på allsvenskan två kortaste anfallare? Vi spelar bollen över mittfältet gång på gång och förlorar den lika ofta. Tror Söder vann en höjdboll idag, och hälften av gångerna går han inte ens upp för att försöka nå bollen! Vi är passiva och får mest springa och jaga boll, för det finns inte en fotbollspelare i laget som är värd en bråkdel av lönen de drar in! Ingen vågar hålla i bollen, och spela lugnt, utan precis som tidigare matcher är det först när May kommer in vi får en spelare som vågar hålla i bollen.

Hans byten lämnar mycket att önska! Att ta in May i halvlek är förvisso helt korrekt, men att ta ut Mané? Skojar du med mig? Hur fan kan iskalla Söder få spela 90 minuter? Han ska inte ens spela 1 minut än mindre 90 min! Att Gurra får ännu en helmatch är för mig ett mysterium. Han var så osynlig så jag glömde att han var på plan. Han har väl fem bollkontakter under hela matcher fyra är hemåt och en är fel adress på!

Han tar ut Jakob och sätter in Bojanic i 74:e minuten och först i 84:e tar han ut Emil och sätter in Smedberg? Jag skulle ge en miljon för att få veta vad som försegår i hans hjärna! Varför ta in en spelare som är känd för sina inlägg med mindre än tio minuter kvar när vi inte har några huvudspelare i boxen? Det är för mig helt obegripligt! Då hade jag hellre sett att han bytte ut Söder och satte in Haglund, för han kan i alla fall vinna en nickduell.

Blåvitt anno 2014 svävar mellan värdelöst och uselt. Så jävla gött att klacken buade ut laget efter slutsignalen och sjöng ”Börja spela fotboll nu Blåvitt”, så att inte laget ens kom fram och tackade! Som vanligt är Stahre nöjd efter matchen och menar på att man måste ha lite perspektiv, för vi möter ett topplag? What the fuck, snackar du om? Har du glömt vilket lag du tränar? Vi är IFK Göteborg, mesta mästarna! Vi är ett topplag, men spelar som ett gäng jävla juniorer! Snart rinner bägaren över och nu får vår nye sportchef visa att han har stake nog att göra förändringar! Sparka Stahre, för Blåvitt anno 2014 saknar spelidé och vision! Vad vill vi? Är målsättningen att vara ett lag som regelbundet spelar ute i Europa? För just nu spelar Blåvitt som ett lag på väg ner till Superettan!

Som vanligt den här säsongen så lämnar man Gamla Ullevi med en besk smak i munnen, och ångestknuten i magen bara växer för varje omgång! Under alla år jag har följt Blåvitt har vi aldrig gjort två dåliga hemmamatcher på rad, nu har vi gjort tre dåliga av fyra och faktum är att hade Åtvidaberg fått göra 1-1 istället för att Vibe gjorde 2-0, så hade den siffran varit fyra av fyra! Patetiskt!