Som så många andra blev även jag blåsta av SVT på cupmatchen, och fick således nöja mig med att läsa matchrapport och matchreferatet på hemsidan. Men lite tankar kring laguppställningen kan väl vara på sin plats känner jag. Nu ska man kanske inte dra allt för stora växlar, med all respekt för Assyriska Turabdin, men vi möter ett division 3 lag, och ska jag gå vinnande ur den matchen alla dagar i veckan.

Om vi börjar med mittbacksparet så var det kul att lill-Dyre fick chansen från start. Jag har bara sett honom vi ett fåtal tillfällen, och tror att han kan växta till en bra mittback, om tillfälle ges. Tycker han påminner väldigt mycket om sin bror, både i utseende och spelstil. Så där har vi ett framtidslöften.

Kul att Diego Calvo fick sitt arbetstillstånd och blev spelklar och dessutom gjorde han två mål, vilket är alltid bra när man kommer in i en ny klubb och levererar direkt. Kanske går han in och tar en startplats redan på söndag, då Smedberg inte har imponerat som högermitt. Även vårt andra nyförvärv Zohore klämde in ett mål, så kanske Stahre kan börja köra lite mer offensiva uppställningar.

Karl Bohm känner jag inte till, och det var väldigt synd att SVT inte visade matchen, hade varit kul at se honom spela och kolla vad det är för spelartyp.

Nu laddar vi inför söndagens borta match mot Falkenberg. Ett Falkenberg som har skrällt på hemmaplan, framför allt 4-1 seger mot AIK efter VM-uppehållet, men som också blev utslagna ur cupen av division 2 gänget FC Trollhättan.