Bortamatch i Allsvenskan för IFK Göteborg 2014, ska vi då tippa på att det slutar med ett kryss där Stahre går ut och är nöjd med insatsen över 90 minuter och menar att Falkenberg minsann inte är några slagpåsar och många lag kommer få svårt med dom? Så har det ju låtit efter varenda borta bort, förutom premiären mot AIK.

Med all respekt mot Falkenberg, och det faktum att de har gjort mål 50 matcher i rad på hemmaplan, någon som klubbens hemsida uppenbarligen var tvungen att påpeka (antagligen för att kunna ha en bra bortförklaring när Alvbåge klantar in ytterligare ett mål).

Jag tycker, och har så tycket att det är dags att peta Alvbåge, han har stått för en tavla i varje match sedan comebacken och det håller inte! Sandberg fick chansen i cupen, och höll nollan, så varför inte låta honom fortsätta stå! Stahres velande leder ju bara till osäkerhet!

Det som var kul senast var att Diego Calvo spelade och tackade med två mål. Idag vill jag se samtliga nyförvärv på plan, dock vet inte i vilket form Zohore är i, så kanske inte dumt att börja med Engvall och Vibe på topp.

Jag misstänker att Stahre kommer att vilja ha trion Jakob, May och Gurra på plan samtidigt, korkad som den jäveln är! Han har väl inte lärt sig något av att det inte funkar att ha May på högerkantern, och det funkar ju absolut inte att köra med tre innermittfältare i ett 4-5-1, eller hur han nu vill leka med siffrorna. Bli inte förvånad om han ställer upp ett defensivt balanserat lag, för Falkenberg har ju trots allt gjort mål i 50 raka hemmamatcher, har 4 segar och 3 oavgjorda i årets Allsvenska på hemmaplan, medan vi är det lag i Allsvenskan som har flest kryss både totalt och på bortaplan.

Men tanke på det härliga snackat om att Stahre ligger löst så vågar han väl inte gå för seger, utan är för rädd för att förlora, som vanligt! Ska bli så skönt att sikta in sig på nästa år även i år (dock är det väl rekordtidigt!).

Min startelva:
Sandberg | Emil – Bjärs – Hjalmar – Ludde | Calvo – Jakob – May – Rieks | Engvall – Vibe