Jag kan erkänna att jag absolut inte har koll på varenda spelare i varenda liga, men vi säljer Ludde, en talang som många Allsvenskaklubbar ryckte i för två år sedan till Köpenhamn och värvar in en helt okänd spelare från norska andraligan? Är det bara jag som tycker att det kanske hade varit bättre att flytta upp en junior istället?

Nu ska man självklart inte döma honom, innan man har sett honom spela, men min spontana magkänsla är att det här är en floppvärvning av episka proportioner, och att dessutom ge honom ett fyra årskontrakt känns minst sagt overkill. Det enda jag kan tänka mig är att han spelar i princip gratis, och ska vara någon form av backup för vår kommande vänsterback, för det finns inte en chans att du ska komma från norska andraligan och platsa i startelva hos IFK Göteborg. Sorry Mats, men jag tror att det här kan bli ett episkt misslyckande och troligtvis din första plump i protokollet som sportchef. Rieks har ju imponerat och Zohore  ser lovande ut, Calvo återstår ju att se.

Jag förstår inte varför vi ens tittar på norska andraligan för nyförvärv? Har vi gått ner oss så mycket att vi inte längre tror på att vi kan få hit bra spelare eller hur tänker man uppe på Kamratgården? UEFA rankar norska högsta ligan sämre än svenska (26 plats jämfört mot 23 plats), så deras andra liga borde ju rimligtvis vara ännu sämre, eller är det jag som är ute och cyklar?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email