Vad gör man när man har Sveriges fegaste tränare? Jo, man håller tummarna och hoppas på att ryktena att han sparkad efter säsongen är sanna! Det finns inga ursäkter längre, visst vi vinner matchen och tar tredje raka segern och avancerar upp till en fjärdeplats i tabellen. Men sätter vi gör det på hemmaplan är inte okey!

Varför envisas han med att plocka ut Engvall och sätta in Gurra istället för att fortsätta köra ned två anfallare? Är det nu så att han så gärna vill ha in Gurra, byt då ut Jakob eller May. Hur många fler matcher krävs för att han ska förstå att det räcker med en defensiv mittfältare? May-Jakob eller May-Gurra, den rollfördelningen är optimal. Jag känner mig så jävla tjötig som säger det om och om igen, men Stahre har ju visat gång på gång att det krävs många försök innan han fattar att något inte fungerar optimalt!

Sören Rieks har helt klart charmat oss blåvita fans, men idag var han lite off, så varför inte byta ut honom med 20-30 min kvar och ge Diego chansen att visa upp sig istället för att göra bytet på tilläggstid? Kan någon förklara för mig vad ett byte under tilläggstiden bidrar med?

Att han inte ger Zohore så många minuter kan jag ändå köpa, för Zohore ser sjukt tung ut i stegen och behöver några veckor till innan han kan bli en på tänkt startspelare. Dessutom känns det i dagsläget bara korkat att peta Engvall.

Martin Smedberg, jösses! Vad gör du gubben? Inte många rätt idag, och den berömda inläggsfoten har man ju inte sett till ännu. Varför inte starta med Diego istället och ge honom 60 min. Han gjorde ju två i cupen och är ändå i bra form för att kunna starta.

Dagens insats går helt klart till Weahler! Jösses, förlorade han någon närkamp under första halvlek? Han tog ju allt! Sen att han är mindre bra på att passa är väl lite skitsamma, så länge han är helt hundra i försvarsspelet.

Men, vem försöker jag lura med mina analyser. Vi är i en position där vi måste vinna, till vilket pris som helst och då kanske det är skitsamma hur det ser ut. Det har ju sett ut så här under all år Stahre har varit i klubben, så vad får en att tro att det ska ske ett mirakel med sju omgångar kvar?