Nu får det vara nog! Idag vill jag se ett modigt IFK som vågar gå framåt på hemmaplan och inte ligga på försvar hela matchen. Jag vill inte heller se att vi byter ut anfallare till förmån för mittfältare som senast, där vi avslutade matchen med sex hela mittfältare, Zohore fick 30 sekunder och det är inte acceptabelt. Det är bara med rena förskräckelsen vi håller undan och vinner. Läs gärna analysen från Falkenberg.

I veckan har PrioritetFinans Nils gått ut på Twitter och varit förbannad och jag förstår honom och är bakom honom till 100%! Det räcker nu och det är bra att största sponsorn sätter press på klubben!

Stahres fegande har knäckt självförtroendet i laget! En tränare ska tro och få sitt lag att tro och känna att man kan vinna. Inte backa hem efter en kvart i andra halvlek! Det är bara ren tur att May får in 2-0, för efter det var det Falkenberg för hela slanten.

Idag tar vi emot Kalmar på Gamla Ullevi och det är kanske årets viktigaste match! Vi har lika många poäng som Kalmar och bara fyra poäng upp till Elfsborg som ligger på tredjeplats. Så vi har fortfarande en rimlig chans att nå tredjeplatsen och får kvala till EL nästa säsong.

Vi måste ut direkt och visa att det är vår hemmaborg och trycka tillbaka Kalmar från start. Jag vill se Calvo få chansen på högermittfältet! Jag vill se Zohore få mer än 30 sekunder, och jag vill se att han bryter trion May-Gurra-Jakob. Kör May med Gurra eller Jakob inte båda! Men känner man Stahre rätt, så blir det 4-5-1, trots att våra två senaste segrar har kommit med två anfallare på plan!