Det blir inga större utlägg om vårt kära Blåvitt nu då tanken är att få till en ”nystart” ”spark i röva” då grundaren till den här fantastiska blogg är för tillfället upptagen med andra sysslor. Det får vi både be om ursäkt för och ha förståelse för.

Nu nu tar jag över på obestämd tid och ska försöka leverera minst lika knivskarpa analyser som min gode vän och grundaren till sidan!

Själv har jag en viss erfarenhet av bloggar så det är inte alltför ovant! Vad gäller erfarenhet kring Blåvitt så finns det betydligt mer att hämta. Har följt vår älskade klubb i 25år på nära håll och har alltid ett vinnarperspektiv då jag var i mina bästa år under de härliga 90-talet!

Hoppas as verkligen alla ni som följer den här bloggen kommer med synpunkter och diskussionsämnen kring vår klubb. Väl mött kamrater!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Åsikterna på bloggen är mina privata tankar om IFK Göteborg. Bloggen är inte på något sätt förknippad med IFK Göteborg. Jag reserverar mig för eventuella felaktigheter som kan ha smugit sig in i texterna eller statistiken som presenteras på bloggen.
Kontakt @tankaromifk

ifkgbg