Nu är detta förvisso gammalt och inte längre aktuellt, men förra veckan skickade jag ett öppet brev till Mats Gren och Martin Kruzwelly (läs här). Mats Grens svar har jag ju redan publicerat (läs här) och eftersom även Martin svarade så tänkte jag att det kan vara intressesant att lägga upp även hans svar. Starkt att båda herrar svarar sina mail!

Hej,

Tack för ditt mail. Jag tar till mig Dina kommentarer och synpunkter. Vår ambition har varit att vara öppna och visa transparens. Dock och som Du ger uttryck för så måste vi lyssna på hur detta tas emot och som Du anger så behöver vi ta ett steg tillbaka. Vi skall vara öppna men vi skall också vara korrekta och professionella och i detta ligger att när vi inte har allt klart utåt kommunicera – ”Inga kommentarer”.

Sedan är det och som du säkert förstår en hel del spekulationer och faktiskt, fel angivna ”citat” och uppgifter i olika tidningar. Vi har en strategi att råda bot på det och jag tror att du kommer att märka det framöver

Jag önskar dig en fortsatt riktigt bra helg!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email