Hur kan man inte älska Allsvenskan? Visst ligan kanske är rankar 23:a i Europa, men finns det någon annan liga i Europa som bjuder på dramatik i världsklass år efter år? För ett par omgångar sedan såg det ut som att Blåvitt inte skulle ha en chans på tredjeplatsen och nu så är det inte helt omöjligt att nå andra platsen. AIK som för tre omgångar sedan såg ut att vara enda laget som kunde utmana Malmö om guldet har nu när det börjar gälla slutstriden tappat allt, 3-1 förlust mot HIF borta förra veckan och idag 1-0 förlust hemma mot Halmstad. Elfsborg förlorade borta mot Mjällby, dock inte lite stor chock, Mjällby är bra hemma (vilket vi fick känna av) och Elfsborg är sämre på naturgräs. Så nu har vi helt plötsligt bara tre poäng till andra platsen!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email