IMG_2124För elfte gången i rad var jag i Borås och för tionde gången fick jag åka hem utan en seger i bagaget, efter 0-0. Blåvitt spelade stundtals en fantastiskt bra fotboll, och vi dominerade inte enbart på läktarna (som vanligt) utan även på plan! Vi skapar chanser men är tyvärr lite uddlösa i avsluten. Tycker laget stod upp bra och visade inga som helst tecken på ängslighet utan tog för sig ordentligt.

Första halvlek går helt klart till Blåvitt på poäng, däremot är början av andra bedrövlig, och Elfsborg chippar in boll efter boll i straffområdet, men vårt försvarsspel står upp väldigt bra och Alvbåge gör ett par viktiga räddningar.

Tyvärr så fegar Stahre återigen! I den 67:e minuten så tar han ut Gustav Engvall som hade skapat väldigt mycket oreda i Elfsborgs försvar och sätter in Gurra! Jag fattar inte hur människan tänker! Man måste ju för fan våga gå framåt och för en seger, vi kan inte kryssa oss genom en Allsvensksäsong på bortaplan, det är fullständigt obegripligt hur feg man kan vara som tränare! Enda vettiga bytet han gjorde var att ta ut en väldigt dålig Smedberg och sätta i Joel Allansson, det bytet hade jag velat se tidigare. Min fråga till Stahre är när ska Calvo få chansen i Allsvenskan? Det är bedrövligt att han inte ens får komma in, i synnerhet när Smedberg inte alls var bra på kanten. Nu är förvisso Calvo vänsterfotad som jag har förstått det, men ge killen chansen!

Vill avsluta med att påminna om #stolthet kampanjen jag har dragit igång. Redan nu är det väldigt många som har skrivit ut och satt upp på sina arbetsplatser och som visar sin stolthet över våra färger, så imorgon när du går till jobbet – skriv ut och sätt upp, ta kort, dela på twitter, facebook och instagram och tagga med #stolthet.

Länken: Blåvit Stolthet (Välj A4 eller A3 och välj anpassad till sida).

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email