I onsdags slog vi Allsvenskans formstarkaste lag, inför mötet idag är vi Allsvenskans formstarkaste lag och möter tvåan i den tabellen, Djurgården. Nu hoppas jag i och för sig att det inte ska bli så spännande som det var i onsdags, tror helt enkelt inte att hjärtat orkar med det, utan mer att det ska bli som 2009, när vi krossade Djurgården med 6-0 i premiären på Gamla Ullevi.

Som jag har förstått det av det man har läst på Twitter så blir det inga förändringar i startelvan, utan det är samma gäng som startar ikväll. Gurra är avstängd så jag antar att Joel blir den som kommer att bli inbytt idag, eller? Är fortfarande väldigt skeptisk till att starta med Smedberg, jag vill se Calvo, jag tycker att han förtjänar en ärlig chans, vilket han inte har fått. Nu vet jag att någon sa att Smedberg var väldigt het på träningen och Calvo var helt värdelös, men det handlar om hur man presterar under match, inte träning, och där ligger Smedberg verkligen i lä.

Hoppas att Engvall får peta in några bollar idag, han jobbade kopiöst senast, och öppnade upp för Vibe, så jag hoppas vi att han själv får peta in en boll.

Djurgården på Gamla, och bra höstväder borde ju locka folk, så jag hoppas att alla jävla soffliggare får tummen ur och tar sig till arenan ikväll. Vid en seger ikväll, går vi upp till andraplatsen, så Elfsborg och AIK, kryssade igår.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email