Idag ska vi fylla Gamla Ullevi till bredden och fortsätta på det fina tryck vi skapade borta i Borås i söndag. Kampanjen #FullFredag har resulterat i att många sektioner redan är slutsålda, vilket är helt fantastiskt. Kan vi slå noteringen från hemmapremiären mot Malmö, så kan det bli ett himla liv på läktarna.

Senast mot Elfsborg så fick vi se ett gäng tappra och orädda Änglar som verkligen gick för seger, dock grusade planerna en aning när en viss feg tränare plockar ut en anfallare till förmån för en defensiv mittfältare. Men så här i efterhand kanske man får vara nöjd med ett poäng från Borås, det är ju sällan man får åka därifrån med poäng. Å andra sidan, ska man ha en realistisk chans att nå tredjeplatsen så måste man våga gå för seger.

Misstänker att startelvan inte kommer skilja sig markant från det vi fick se i Borås, med undantag att Ludde troligtvis går in på vänsterbacken och Adam får hålla till på bänken. Gällande Smedberg, nybliven landslagsman (helt sjukt), så vill jag hellre se Diego Calvo på högerkanten istället. Han måste ju få chansen att visa upp sig även i Allsvenskan, en cupmatch och B-lagsmatcher räcker knappast för att han ska få en ärlig chans att visa upp sig!

Glöm förövrigt inte #BlåvitStolthet, skriv ut, sätt upp och dela.