20 Okt, 2014

Säsongsavslutning 2014

AretsSistaHemmamatch_Instagram_640x640Då är det äntligen dags att få presentera upplägget för årets sista match, som också kommer att bli en årlig tradition, det vill säga varje år, oavsett hur säsongen har gått rent sportsligt ska vi tillsammans fira vår gemenskap i den Blåvita-familjen, och skapa ett sista varmt minne tillsammans innan vintermörkret och kylan tar över. Tanken är att det blir en heldag i de blåvita färgernas tecken.

Innan match – Brunch (Nya Ullevis lounge) 10:00 – Här kommer supportrar att kunna äta lite gott tillsammans med gamla legendarer och det bjuds bland annat på lite överraskningar.

Match mot Halmstad på Gamla Ullevi 13:00 – Självklart ska året avslutas med en stabil seger och förhoppningsvis har vi redan fixat Europaplats till nästa säsong.

Efter matchen – After Game (12:ans lounge) 15:00 – Till den här kommer spelare och ledare så fort de har bytt om och är klara med media.

Dessutom kommer vi att försöka slå insamlingsrekord till Tifofonden, så att vi få njuta av fantastiska tifon under säsongen 2015. Alla bidrag, stora som små, är viktiga.

Tänk på att det är begränsade platser på både brunchen och After Game, så det är först till kvarn. För mer information besök IFK Göteborgs hemsida.

Du kanske också gillar...