4 Apr, 2015

Din röst räknas! – Nyhet på bloggen!

När bloggen startade förra året så skapade jag kategorin ”Spelarbetyg” där tanken var att jag efter varje match skulle betygsätta spelarna. Jag orkade bara göra det i sju matcher, sen tröttnade jag på att höra mina egna analyser, dessutom så tog det en massa tid att sammanställa.

Den här säsongen kommer jag att jobba på ett annat sätt. Det kommer fortfarande att finnas en kategori för spelarbetyg, men nu är det inte längre bara min röst som räknas, utan alla ni som läser bloggen och som går in och bidrar med er röst!

Efter varje match kommer jag att lägga upp en omröstning, precis som den som pågår just nu, där man kan betygsätta IFK Göteborgs spelartrupp 2015 (klicka), men där jag inte har med hela truppen utan bara startelvan och eventuella avbytare (beroende på när bytena görs).

Min förhoppning är att så många som möjligt vill vara med och bidra och göra sin röst hörd – för det är ju vi tillsammans som skapar intresset runt klubben!

Du kanske också gillar...