Efter poängtappet mot Gefle senast så står Falkenberg för motståndet ikväll hemma på Gamla Ullevi, och jag skulle vilja säga att nyckeln i dagens match handlar om att inte underskatta Falkenberg! Redan under igår kväll började folk tippa galna matchresultat och det känns någonstans som att vi underskattar Falkenberg! Man ska komma ihåg att förra året vann vi med bara 1-0 på hemmaplan.

Falkenberg är inget dåligt lag, visst de ligger på en elfteplats i tabellen med bara fem poäng, men jag personligen har ganska färskt i minne mötet mot Malmö och hur bra de spelade. Det är ett kompakt lag med duktiga huvudspelar och framför allt är de kontringsstarka och Araba på topp är en riktig bjässe, dessutom har de bra inlägg i form att Wede. De har gjort ganska många mål framåt (bara ett mindre än oss), men problemet är att de har släppt in ganska många bollar, och det lilla jag har sett Falkenberg skulle jag vilja säga att det beror på en väldigt svajig målvakt som blandar fantomräddningar med rena tavlor.

Läste precis att Seb är magsjuk igen vilket innebär att han missar kvällens match, så troligen blir det Tom som får chansen igen så krävs det att han höjer nivån ett par snäpp jämfört mot senast. Personligen hade jag i Sebs frånvaro velat se en ommöblering på mittfältet där Bohm får chansen till vänster, Gurra och Rieks på mitten och Ankersen till höger. Men jag tror inte Lennartsson gör så stora förändringar på mittfältet, även om det hade varit intressant att se och framför allt så att Bohm också får chansen. För jag trodde att en av anledningarna till att vi sparkade Stahre var för att vi skulle våga satsa på unga förmågor.