4 Jun, 2015

IFK-Elfsborg Inför

15 matcher, 6 segrar, 7 oavgjorda och endast 2 förluster under 2000-talet mot Elfsborg, en målskillnad på +15 och senaste förlusten kom 2003. Det borde vara tillräckligt mycket information för att motivera laget och supportrarna ikväll. Lägg där till även en fin publiksiffra så är det bäddat för framgång!

Det var många huvuden som hängde efter poängtappet mot Djurgården, vilket är positivt, för det visar att vi inte är nöjda med att tappa poäng på hemmaplan, men samtidigt så gäller det att släppa det och gå vidare och låta Elfsborg få lida istället.

Positivt är att Rogne är tillbaka efter sin magsjuka och förhoppningsvis blir det mindre hönsgård i backlinjen, och det kommer säkerligen att bidra med en trygghet som gör att vi kan lyfta upp våra ytterbackar högre och oftare än vad vi gjorde mot Djurgården i måndag.

Frågan är om Engvall är redo för att starta, eller om det blir Boman igen?

Du kanske också gillar...