Statistik & Alltid Blåvitt panelen

Igår kväll satt jag och skrev in spelarbetygen för årets fyra första matcher. Ni är hela 463 personer som har röstat på startelvan hittills och det är grymt kul att så många går in och gör sin röst hörd. Jag har sagt det förr, ju fler som engagerar sig, desto bättre blir det och hjälper till att skapa ett sug kring Blåvitt. Så fortsätt rösta, och få era kamrater att rösta. Varje röst är unik!

I samband med att jag sammanställde resultaten passade jag på att göra en kort topplista på läget just nu:

1. Tobias Hysén 6,425
  2. Haitam Aleesami 6,238
  3. Mads Albæk 5,76

Lite symptomatiskt för hur IFK Göteborg har inlett Allsvenskan 2016. Ingen spelare som har varit lysande på något sätt (Hysén fick förvisso högt mot AIK) och vi har hållit en ganska låg nivå och bara höjt oss under korta perioder i matcherna. Det som är positiv är att vi trots knackigt spel fortfarande är obesegrade och får vi bara lite ordning på spelet och höjer lägsta nivån så kan det blir riktigt bra.

Missa inte att läsa mitt gästspel i Alltid Blåvitt panelen: Boman förtjänar en startplats