Ingen Blåvitare har väl missat fantastiska #BBpodd? För ett tag sedan fick jag den briljanta idén att jag borde starta en kampanj på Twitter för få vara med i ett avsnitt och prata Blåvitt statistik, har ju trots allt byggt upp en liten härlig databas med resultat från samtliga matcher sedan 1993 (över 630 matcher), har även statistik från respektive omgång och annat smått och gott, som jag presenterar inför varje omgång av Allsvenskan.

Ett av mina mest delade och kanske mest uppskattade inlägg var den jag skrev förra året Är IFK Göteborg ett höstlag? för att en gång för alla antingen bekräfta eller slå hål i myten om att IFK Göteborg är ett höstlag (passa på att läsa inlägget om ni missade de). Det verkar finnas ett sug efter statistik kopplad till IFK Göteborg, för många kan det vara enda gången de verkligen lockas eller intresserar sig för matematik, för andra är det en jinx.

Hur som helst, igår hörde killarna ifrån #BBpodd av sig

Sagt och gjort! Så nu behöver jag Er hjälp! Retweeta tweeten nedan för att skicka mig till #BBpodd och låt oss grotta oss i lite härlig statistik tillsammans.