Sedan vi invigde Gamla Ullevi 2009 med 6-0 segern mot Djurgården har vi med dagen match mot Jönköping Södra spelat 132 matcher och har ett hemmasnitt på 2,02 poäng per match. Invigningsåret samt 2013 hade vi ett poängsnitt på 2,40 poäng per match, och 2010 stod vi för bottennoteringen 1,60 poäng per match. Nu har vi förvisso tre hemmamatcher kvar att spela innan vi stänger säsongen 2017, men tittar man på vårt hemmasnitt så är det allt annat än imponerande! Det är rekordlåga 1,42 poäng per match! Det är 41% färre poäng än 2009 och 2013 och nästan ett helt poäng mindre per match!

Att vi har en bedrövlig säsong är inget nytt, men att vi numera inte bara är usla på bortaplan eller på konstgräs utan även på hemmaplan är väldigt illa! Sju (7) matcher under 2017 har slutat 1-1, och i nästan samtliga har vi släppt in första målet.

Undrar om det bara är jag som längtar till november då vi kan avsluta säsongen och som alla andra år, ladda för nästa säsong?

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email