Nej, det är inget inlägg med massa statistik om Svenska mästare, eller jo, egentligen är det väl det – fast i app form.

Sedan 2011 har ju www.senastgaisvann.se varit upp och förgyllt tillvaron för en och en annan. För ett tag sedan släppte jag senastgaisvann.se som en Android-app och då fick jag frågan om jag inte kunde göra ett för lag X eller lag Y. Efter att ha läst på lite och testat kan jag nu presentera min nya app ”Svenska Mästare” som nu finns på Google Play (länk även nedanför). I första versionen finns det 12 lag, samtliga har blivit mästare under 2000-talet och jag har även med GAIS och ÖIS (bara för att det är Göteborgslag), eventuellt kommer jag att öka på med några fler lag längre fram beroende på önskemål.

Nu kan alla (nästan) dels ha koll på när ens lag tog SM-guld senast och samtidigt passa på att jävlas med en vän som håller på ett annat lag.

Lagen i nuvarande version: AIK, Djurgården, Elfsborg, GAIS, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hammarby, Kalmar, Malmö, Norrköping, Örgryte

 

 

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email