Notice: Undefined variable: football_formation in /www/webvol23/mq/11paoyf7k4vehcm/tankaromifk.se/public_html/wp-content/plugins/football-formation/includes/front_end.php on line 48

Dahlberg
Da Graca
Boo Wiklander
Starfelt
Eriksson
Sakor
Affane
Diskerud
Salomonsson
Hysén
Ómarsson

Årets första tävlingsmatch och ett ypperligt läge att testa funktionerna på bloggen. Framför allt är jag väldigt laddad för att testa spelarstatistiken (Spelarstatistik) och förhoppningsvis så fungerar den som det är tänkt. En funktion syns redan nu, och det är grafiska representationen av startelvan (ovan). Efter matchen kommer jag kunna testa ännu en nygammal funktion, nämligen omröstningen för matchens lirare (Man of the Match). När jag startade bloggen så kunde man betygsätta startelvan, men det blev så omständigt, så nu förenklar vi processen och röstar bara på en spelare.

Helt ärligt så har jag ingen aning hur startelvan kommer se ut idag, till skillnad från Lennartssons tid då man kunde startelvan redan veckan innan match så vet jag inte hur Poya tänker idag. Jag tror att Mix kommer få spela på Erlingmarks bekostnad, Dahlberg och Tobbe känns väl givna också, eller? Nå väl, tanken med de här inlägget är mesta att testa allt innan Allsvenskan drar igång.

Slutligen, jag vet att sidan är sjukt seg på att ladda och jag har optimerat så gott det går, men jag tror inte att det går att få den att bli snabbare och den del av förklaringen ligger i spelarstatistiken, den databasen kräver ganska mycket. Men om någon har tips på hur man kan optimera så tar jag tacksamt emot.