Med en ny spännande säsong i Allsvenskan runt hörnet har jag passat på att sammanställa den stora mängd data jag har för IFK Göteborg från 1993 och framåt i Microsoft Power BI, för att kunna visa interaktiv statistik som låter användaren klicka sig runt och få fram den statistik man själv är intresserad utav. Missa inte att gå in och kika, garanterar många timmars nöje, klicka här.

IFK Göteborg åker som bekant till Trelleborg för att spela sin premiär på klassiska Vångavallen. Senast IFK Göteborg mötte Trelleborg i en premiär på bortaplan var 2007, och slutade 1-1, det var också senaste gången IFK Göteborg vann SM-guld.

Hur har IFK Göteborg spelat på bortaplan mot Trelleborg då? På 15 möten har vi plockat 15 poäng och 19-19 i målskillnad så det är väldigt jämt.

Slutligen har vi det viktigaste, hur presterar IFK Göteborg i en premiär oavsett hemma- eller bortaplan? Här är bara några exempel på hur mycket intressant man kan få fram. Visa diagram kommer tyvärr vara tomma, detta då all data inte har varit möjlig att få fram.

Premiärstatistik för IFK Göteborg
Senaste premiären mot Trelleborg
Trelleborg-IFK Göteborg 1993-2017

 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på google
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email