Notice: Undefined variable: football_formation in /www/webvol23/mq/11paoyf7k4vehcm/tankaromifk.se/public_html/wp-content/plugins/football-formation/includes/front_end.php on line 48

Hemmapremiär! Finns det något bättre vårtecken än en hemmapremiär? Ett IFK Göteborg som trots ett uselt underlag bjöd på stundtals fin fotboll i premiären mot Trelleborg. Sakta med säkert ser vi mer och mer ett spelande IFK Göteborg som försöker passa sig fram till situationer istället för att bara slå långt och kämpa och kriga. Nu försvårade som sagt underlaget, men tanken att försöka spela sig fram börjar sätta sig mer och mer.

Det bör bli en annan matchbild mot Hammarby än mot nykomlingar på bortaplan. Mina frågetecken inför matchen är vem kommer hålla i taktpinnen? Kommer vi satsa offensivt eller säkra defensivt? Hemmapremiär inför ett nästintill fullsatt Gamla Ullevi, hur kommer vi agera? Vilka får starta? Omarsson och Hysén kanske man inte flyttar på efter insatsen senast. Kommer Engvall att få starta och hur kommer publiken att ta emot honom? Personligen så har jag mina åsikter om Engvall, men som jag skrev senast, när man drar på sig tröjan så behöver vi stötta honom och går det bra för honom, går det såklart bra för laget och i slutet av dagen är det allt som räknas. Så oerhört många frågor som man vill ha svar på! Jag tror inte Poya kommer göra några större förändringar mer än att Engvall kommer få starta.

Nu vill jag bara att matchen ska dra igång, det känns sjukt gött att återigen kunna åka till Gamla Ullevi med en bra känsla.

Dahlberg
Eriksson
Calisir
Starfelt
Wernersson
Affane
Diskerud
Salomonsson
Hysén
Omarsson
Engvall

Efter matchen kan man som vanligt rösta på Man of the Match, så missa inte det.

Dela på facebook
Dela på twitter